maanantai 5. syyskuuta 2011

i'm dreaming of you rushing up to me

Kipeenä taas! Mitä kummaa oikeesti.... Veikkaan että mua rankaistaan siitä et oon runsaan viime viikon syöny tosi epäterveellisesti :( Ehkä se tästä taas kun jatkan takas sillä samalla vähän terveellisemmällä radalla minkä alotin kesän alussa! Ainakin toivon niin koska tää on ihan tuskastuttavan tylsää.

Palasin Englannista pari päivää sitten ja post-matkustusdepressio on huipussaan. Mulla oli siellä niin ihanaa ja haluisin vaan takaisin! Oonkin nyt päättänyt eka maksaa velkani, ja sitten alkaa säästää rahaa ja lähteä sinne takaisin. En tiiä koska, mutta mahdollisimman pian. En erityisemmin ainakaan vielä rakasta työtäni, niin miksen kokeilisi vaihtaa ympäristöä? Oon tehnyt sen aikasemminkin, ja vaikka se olikin vaikeeta, niin tekee mieli lähteä takaisin. Ja tällä kertaa mulla olisi paras kaverini siellä auttamassa vaikeissa jutuissa! Ja luen päivittäin kaikkia siteerauksia siitä, miten koskaan ei saavuta mitään jos ei yritä. Niin ehkä mä nyt yritän. Mut otan silti ihan rauhallisesti enkä hätiköi mitään!

Englannissa vietin siis aikaa Lontoossa ja Essexissä ja oli superkivaa. Ihastuin ehkä vähän, join paljon oikeeta hyvää englantilaista siideriä, ostin alennusvaatteita vaikka ei oikeesti ois ollu rahaa ja tutustuin tosi moniin hauskoihin uusiin tuttavuuksiin. Toisin sanoen oli siis ihana reissu! Tässä vähän matkamuistoja:


Serkukset Kieran ja Krissie, ihana matkaseurani Lontoossa!


Uusia tuttavuuksia!


Ihanan Helenan kanssa terassilla


Maailman kaunein Lontoo


Morning tea!


Söpö ankkalampi Helenan kodin lähellä



Camdenissa


Camdenissa iltapäiväteellä

6 kommenttia:

  1. voii miten pieneltä sun kädet näyttää tossa ekassa teekuvassa!

    Ps. Lontoolove

    VastaaPoista
  2. haha totta, enpä ollutkaan huomannu! tinyyyy!

    <3

    VastaaPoista
  3. sillee ois kiva jos muuttaisit englantiin niin voisin hyvällä omatunnolla käydä siel 2 kk välein mut sit taas toisaalta ei se ois kiva et näkis nii harvoin.. paitsi ku meen vuoden päästä vaihtoon ni sit voisit asuu samas maassa!

    VastaaPoista
  4. jep niinpä se ois superii! joo mul on täs dilemmoja tän asian suhteen :D mut en mä ihan vielä oo mihinkään lähössä, oon nääs aika suuresti miinuksella! mut ois kyl ihan huippua jos sit kans kävisit 2kk välein! <3

    VastaaPoista