maanantai 31. lokakuuta 2011

once i wanted to be the greatest

Terveisiä kylmästä Moskovasta! Palasin takasin nolla-asteista edellispäivänä, ja voin kertoa teille, että semmonen viidenkin asteen lämpöero kyllä tässä vaiheessa tuntuu! Ihana kun täällä on vielä se +7! Arvostan myös sitä että luin jostain että marraskuun pitäisi olla mukavan leuto. Käy mulle!

Tapani mukaan onnistuin tulemaan taas kipeäksi kun lähdin Moskovaan, mutta yritin siitä huolimatta ottaa mahdollisimman paljon irti minilomastani, ja onneksi onnistuinkin suhteellisen hyvin. Käytiin äitin kanssa mm. shoppailemassa (ja löysin jumalaisen kauniin talvitakin!), syömässä ja katsomassa Annie Leibovitzin valokuvanäyttelyä, josta vaikutuin aika suuresti. Käytiin myös ihanassa pienessä englanninkielisiä kirjoja myyvässä kirjakaupassa josta mukaan tarttui Nick Hornbyn High Fidelity ja kauan etsimäni John Greenin Looking for Alaska. Näin siitä joskus tämän lainauksen ja päätin että mun on pakko lukea koko kirja:

“If people were like rain, I was like drizzle and she was a hurricane.”





3 kommenttia:

  1. Joko olet kunnossa?

    P.S. Täällä oli eilen 10 astetta ja aurinko paistoi ;)

    VastaaPoista
  2. Äiti, onks toi nyt sit reilua! Heti kun mä lähden....... Ja joo paljon parempi olo! Kävin tänään hammaslääkärissä ja ne poisti ekan viisaudenhampaan, nyt en voi puhua :D

    Mia, näätkin pian! Vaikka pikkujouluissa sitte \o/

    VastaaPoista