torstai 30. tammikuuta 2014

it feels like there's a big one round the corner

Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, mutta koska edellispäivänä oli samanlainen kuulas ilma ja en ottanut kameraa mukaan päätin käyttää näitä korvikkeina. Mulla on nyt loma ja vaikka loppuviikko onkin aika hektinen niin ainaki nämä pari viikon ensimmäistä päivää ovat koostuneet aurinkoisista kävelyistä, elokuvista, teestä ystävien kanssa ja sainpa jopa pestyä kaksi koneellista pyykkiäkin. Mulla on ihan kevätfiilis ja en suostu katsomaan nyt ikkunasta ulos sillä siellä kuulemma sataa. Katson siis näitä kuvia, kuuntelen repeatilla tätä Elbown biisiä ja leikin että jos avaisin verhot sokaistuisin auringonpaisteesta.

The way the day begins
Decides the shade of everything


In English: Looking at pictures from few days ago when it almost felt like Spring. Now I refuse to open my curtains because apparently it's back to gray and rainy. Come back sun!

3 kommenttia:

 1. Onhan siellä ihan kevät, jos tänne vertaa. Loppuviikosta on vissiin tulossa lunta oikein kunnolla. En tykkää :(

  VastaaPoista
 2. http://nellikochanie.blogspot.fi/2014/03/liikaa-minusta-eli-yksitoista-faktaa-ja.html

  heitin sulle haasteen joten päivitätkin blogiasi.

  VastaaPoista
 3. Aattelin, että saattaisit tykätä tästä vinkistä. Törmäsin nimittäin My Real London sivustoon, jossa suomalaiset kirjoittelee omia suosikkejaan Lontoon paikoista. Olis kiva lukea sun suosikkeja ja oppaita siellä =)

  http://myreallondon.expedia.fi/

  Jatka samaan malliin! Ihana blogi!

  VastaaPoista