sunnuntai 5. tammikuuta 2014

wear the scars to show from where I came

Tajusin juuri etten koskaan tehnyt marraskuupostausta Instagram-kuvien muodossa, joten tulkoon se nyt hieman myöhässä. Olen ollut pari viime päivää vähän kipeänä ja tässä istuessani reikäisessä Nirvana-paidassani yltä päältä nachomuruissa on kiva katsoa näitä kuvia ja muistaa että joskus olen osannut näyttää ihan ihmiseltäkin. Voisinkin käydä kylvyssä tämän julkaisemisen jälkeen, se ainakin tuo muutamaksi nanosekunniksi freesi(hkön) olon.



Voitteko kuvitella että Lontoo näytti vielä tällaiselta marraskuussa?! ♥



Ystäväni Sandran kanssa Camdenissa ; Regent's Streetin jouluvalot syttyivät



Innokkaasti lähdössä katsomaan The Nationalin keikkaa; Lontoo 32:sta kerroksesta katsottuna



Hauskoja katukylttejä, tässä baarissa on varmaan pakko joskus käydä; iskän kanssa Leyton Orientin matsissa

Oon kuunnellut koko päivän Manic Street Preachersia, en malta odottaa että nään ne parin kuukauden päästä! Pitäisi kuunnella varmaan vähän enemmän myös näitä uusia levyjä, mutta juuri nyt tekee mieli vaan fiilistellä tätä ja muita ysärillä ilmestyneitä. Tulee mieleen elävästi kun iskä soitti näitä Kontulassa, en tajua miten siitäkin on jo ikuisuus! Aika menee ihan liian nopeasti.



In English: My November in Instagram pictures. Also looking forward to seeing Manic Street Preachers in March, never thought I'd actually get to see them in a concert so I'm super excited!

2 kommenttia:

  1. Oho oot tosiaan tulessa, jännää :D Jatkapa kuule samaan malliin ja jos jatkatkin niin lupaan kommentoida jokaista merkintää ;) Lempparikuvani on susta ja sun isästä se on ihana <3

    VastaaPoista