keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

it's a summerday and not a cloud in sight

Tänään on ollut aivan ihana kesäpäivä, ja nyt vähän harmittaa ettei ollu kameraa todistamassa sitä. Heräsin aamulla 8:00 koska piti soittaa päivystykseen ja varata lääkäri tulehtunutta haavaani varten. Pääsinkin lääkäriin melkeen heti ja sain 2 päivää saikkua sormeni takia (:D) joka tarkoittaa viiden päivän minilomaa! Hurraye!

Kävin Hannan kanssa kävelyllä aurinkolahdessa, ostettiin teltta, makoilin yksin Eduskuntatalon puistossa ja luin Rumbaa, näin Nellin ja istuttiin Hesperianpuistossa ja käveltiin sieltä kaupungille ja mentiin leffaan kattomaan Youth in Revolt. Leffa ei ollut ehkä ihan niin hyvä kuin olisin toivonut, mutta hyvä fiilis ja kaikesta huolimatta, ja Michael Cera on edelleen unelmieni poikaystävä. Ja ihana biisi oli lopputeksteissä, yllätyin positiivisesti! Oon kuunnellut tätä siitä lähtien kun kuulin sen ekan kerran OC:ssa muutama vuosi sitten.





Kävin eilen myös kattomassa She's Out of My League- leffan, joka oli myös yllättävän hyvä! Nauroin varmaan ainakin puolet leffan ajasta, ja lähdin kyllä teatterista pois hymy herkässä. Tykkäsin tosi paljon molemmista pääparin näyttelijöistä, ja etenkin Alive Evestä joka oikeasti vaikuttais olevan täysi 10. Myös huomenna mulla on leffapäivä, sillä meen äidin ja sen miehen kanssa kattomaan ranskalaisen Kesähetkiä. En malta oottaa! Illalla sitten ehkä Helatorstaiklubi ja YK:n Freaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti