keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

ruissalo calling

Kaiken itkun ja epätoivon jälkeen sain kuin sainkin vaihdettua sunnuntaisen työvuoroni pois, joka tietysti tarkoittaa sitä että pääsen sunnuntaina ruissiin katsomaan REGINA SPEKTORIA! Ja tietysti päivä on täynnä kaikkia muitakin ihania, joten ajattelin vähän hypettää nyt etukäteen.

Chisu esiintyy 16.30, ja se on luultavasti ensimmäinen artisti jota mennään katsomaan. Joensuu 1685 ois kanssa ihan kiva nähdä, mutta en oo ihan varma vielä ehditäänkö paikalle niin aikasin. Oon nähnyt Chisun kerran aikasemmin On the Rocksissa, ja se oli aika ihana.





Belle & Sebastian esiintyy kuudelta teltassa, ja koska en pääse maanantaiselle Tavastian keikalle, ootan aika innolla nyt tätä festarisettiä. En oo erityisen intohimoisesti bändiä koskaan kuunnellut, mutta yhden levyn kuitenkin omistan ja se on sen verran kiva (ja sopii täydellisesti kesäiltoihin), että odotan keikkaa innolla. Vaikkakin vähän harmi, että ne esiintyy telttalavalla, koska siellä on aina vähän tungosta ja ahdistun aika helposti.





REGINA SPEKTOR! En rehellisesti sanottuna koskaan uskonut, että se tulisi Suomeen, joten voitte uskoa kuinka kovaa kiljuin koulun atk-tilassa kun luin uutisen tästä kyseisesti lisäyksestä. Voitte myös varmaan kuvitella miltä tuntui kun näin liian täydet työvuorolistat.... No, nyt asia on onneksi korjattu ja pääsen kauan odottamalleni keikalle.





Florence and the Machinea odottaisin muuten varmasti yhtä paljon kuin neiti Spektoria, mutta koska olin jo Tavastian keikalla (joka kyllä oli aivan loistava), ei tämän missaaminen olisi tuntunut ihan niin pahalta. Mutta anyway anycase, Florence on ihana ja varmasti upea päätös illalle. Ja kuka tietää, ehkä se tällä kertaa laulaa Hardest of Heartsin!



1 kommentti: