sunnuntai 9. tammikuuta 2011

we never change, do we?

Ajattelin tulla kirjoittamaan tänne jotain tuntoja Lontoosta, mutta oon tuijottanut tätä ruutua nyt yli vartin eikä mitään tule mieleen. Tai tulee vaikka kuinka paljon, mutta en saa koottua niitä mitenkään eheäksi kokonaisuudeksi. Lisäksi kun nousen pystyasentoon kirjoittamaan tuntuu siltä että pää räjähtää. Menenkin taas hetkeksi makaamaan..........



Äh en mä tiiä. Ei kai tää oo ollu sellasta kun odotin, johtuen siitä koska en olisi koskaan odottanut (tai ainakaan ajatellut) olevani tosi kipeä ensimmäisellä viikolla kun tulen tänne. Ihmettelen suuresti etten oo vielä itkenyt kertaakaan, vaikka yksinäisyyden tunne on joskus ollut hyvinkin maksimeissa. Kämppikset on ihan kivoja, mutta ei niitä vielä voi oikeen kavereiksi kutsua, ja pelkään hirveesti ettei koskaan voikaan. Mitä jos en tutustu täällä kehenkään? Tai mikä pahempaa, mitä jos en vaan parane enkä saa edes mahdollisuutta tutustua kehenkään? Tää päänsärky on jotain ihan kamalaa, ja pelkään että se johtuu jostain muustakin kun pelkästään flunssasta.

Huomenna pitää soittaa Scancomingille ja sanoa että pitää ottaa saikkua heti näin alkuun. Luultavasti joudun ottamaan koko viikon, jos historia yhtään toistaa itseään. Vaikka kuinka makoilisin, ei tämä ainakaan alle sen mene ohi.

Välillä mietin että olisiko mun helpompi Suomessa, ja se, että tajuan etten halua olla sielläkään, helpottaa vähän. Kaipaan Suomesta ystäviä, ja kaipaan sitä, että tiedän miten asiat toimii. Muuta en ihan vielä ainakaan kaipaa. Katsotaan parin viikon kuluttua jos kulttuurishokki iskee kunnolla!

8 kommenttia:

  1. awww pieni :( <3 tuli hirvee ikävä sua! toivottavasti paranet pian ja pääset nauttiin sun lempikaupungista! xox

    VastaaPoista
  2. <3 mullakin on niiiiin ikävä sua! mä pelkään hirveesti etten parane ollenkaan, ja joka aamu ku herään tekee mieli vaan itkee ku on se sama olo :(

    VastaaPoista
  3. mistäköhän toi nyt voi johtua :/? Mitä se lääkäri sanoi? Paranemisia! <3

    VastaaPoista
  4. Se sano vaan että tää on flunssaa ja se pitää "sweat it out" ja vaan levätä (ja syödä vitamiineja :D). Saatanallista jos ei mee ohi. :(

    Kiitos! <3

    VastaaPoista
  5. ihan sairaan outoo, ku jos oot kerta levänny ja kaikkee. ja heii oot ollu siel viikon, kavereita tulee aivan varmana, kuten kaikkialta muualtakin on tullu! haluutko muute et ostan ne trendit vai tuonko mun omat? :D PS. et muuten varmana haluiskaa olla suomes, tääl on jäätävät loskapaskat ja pimeetä ja ihmisii vaa kuolee ku niide päälle tippuu jääpuikkoja.

    VastaaPoista
  6. no älä! kävin tänään uudestaan lääkärissä ja se sano vaan että angiinan jälkeen voi helposti mun ikäsille tulla joku jälkiviirusinfektio, joka voi kestää useemman viikon.......... eli nyt sit vaan lepäillään! saatanallista.

    öö siis tottakai voit tuoda omatki trendit mut haluisin ne sillee et voisit jättää ne tänne ku lähet? et ehin lukee kunnolla ja fiilistellä suomee :D

    hahaha ei kuulosta kyl sellaselta paikalta missä nyt haluisin olla..... varo jääpuikkoja, en haluu et kuolet! <3

    VastaaPoista
  7. Saatanalliset jääpuikot....meinas tappaa Marren ja mut... ELÄMÄMME NÄKYI SILMISSÄMME!!! :D Olet ihana ja kun paranet niin saat ystävii!! Varsinki huhtikuus ;))
    T.Jelena

    VastaaPoista
  8. SAATANALLISTA! :DD onneks niitä ei oo täällä! ei sillä et mä hirveesti ulkona olisinkaan........................

    haha i hope so! <3 ja kämppisetkään ei oo enää ollenkaan niin pelottavii ku vähän aikaa sitten :D

    VastaaPoista