torstai 7. huhtikuuta 2011

let's get loud

Tämä postaus mun oli tarkoitus tehdä parisen viikkoa sitten, mutta kaikki jotka minut tuntee, tuskin yllättyy yhtään että se tulee vasta nyt. Muutama viikko sitten mulla oli nimittäin taas vieraita kylässä, ja silloin ihmeen kaupalla onnistuin myös pysymään terveenä! Laura tuli moikkaamaan mua Helsingistä, ja oli tosi huippu viikonloppu ja säätkin suosivat! Kun kävelin pitkin täpötäyttä Brick Lanea ihana mansikkabanaanismoothie kädessä t-paitasillani ajattelin, että elämä on joskus ihan kivaa. Aika ihanaa, oikeastaan!


Ihana söpö (mutta ihan liian kovaa musiikkia soittava) baari Shoreditch High Streetillä


Kaunis yövalaistus piristi vähän kun jouduttiin kävellä melkein tunti päästäksemme yöbussiimme.......




Jouduttiin Lauran kanssa keskelle isoa mielenosoitusta tukien leikkaamista vastaan, ja ei päästy vähään aikaan mihinkään kun metropysäkkejä oli suljettu... Oli aika jännää kieltämättä!


Käytiin lauantaina modernin taiteen museossa, joka yllätti mut kyllä ihan positiivisesti. Ja sen museokauppa oli ihan huippu!


Lounaani <3






Illalla mentiin tosi salaisessa paikassa olevaan baariin Tower of Londonin lähelle, joka sijaitse kerrostalon ylimmässä kerroksessa, ja josta oli aika kivat näkymät Lontoon ylle!

Taidettiin viettää suurin osa viikonlopustamme Lauran kanssa itä-Lontoossa Shoreditchissa, josta on aika nopeaa vauhtia tulossa lempialueeni täällä. Sieltä löytyy parhaat baarit, ihanat pikkukaupat ja kahvilat, ja tosi kivan näkösiä ihmisiä. Sunnuntaisin on aina Sunday Up- ja Brick Lane- marketit, jotka on ihan huippuja! Pari viikkoa sitten sunnuntaina oli tosiaan upea ilma, ja shoppailun ohella käytiin syömässä sisäpihalla kiinalaista ruokaa ja mini cupcakeseja. Illan hämärtyessä mentiin vielä söpöön pikkupubiin viinilasilliselle, ja syömään lempiruokaketjuuni Nandosiin.







Viime päivinä en ole niinkään ollut terve, mutta ehkä silti ihan onnellinen. Maanantaina huomasin juoksevani juna-aseman toisesta päästä toiseen koska tiesin että Helena oli odottamassa mua aseman edessä, enkä vaan malttanut odottaa! Kun näin sen, tuntui heti ettei aikaa ollut mennyt hetkeäkään, ja molemmilla oli vaikka mitä kerrottavaa. Tänään on vähän sama fiilis koska tiiän että nään äitin, pikkusiskon, pikkuveljen ja Vekun parin tunnin päästä, ja haluisin jo vaan päästä halaamaan niitä! Mennään illalla syömään ja kattomaan Thriller-musikaali, en malta odottaa!

5 kommenttia:

  1. museosta tuli mieleen, että kiitos kortista! ♥ kaikki mun kämppikset on kateellisia kun mä saan kortteja ja ne vaan laskuja, kieh kieh.

    toi iltavalaistus on aika sydän!

    VastaaPoista
  2. ahahaha awww ole hyvä vain! ♥

    älä! pieni piristys hetkelliseen epätoivoon......

    VastaaPoista
  3. Hei ihanat farkkushortsit sulla ja ihana toi yökuva london eyesta!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa oli!

    t. äiti ja ne muut

    VastaaPoista