torstai 1. joulukuuta 2011

you were handsome, you were pretty, queen of new york city

Hyvää joulukuuta! Laskin eilen ennen nukkumaanmenoa että jouluaattoon on enää kolme viikkoa. Missä vaiheessa se tapahtui?! Mihin ihmeeseen tää koko syksy on kadonnut? Mulla ei oo mitään sitä vastaan ettei vielä oo tullut lunta tai pakkasia, mutta kyllä silti vähän toivoisin ees pikkasen valkosta joulua. Ihanteellista olis tietysti se, että jouluaattona ja sitä ympäröivinä muutamina päivinä satais sellanen hento lumikerros, mutta sitten vois mun puolesta sulaa pois ja pysyäkin poissa! Viime kevät Lontoossa oli ihana kun en joutunut näkemään lunta viiden kuukauden aikana kertaakaan, ja mittarikin meni pakkaslukemille vain muutamana päivänä. Se oli aika hienoa.

Viime päivinä oon tehnyt aika paljon töitä, ja tänään foursquarekin onnitteli mua viidennestä peräkkäisestä päivästä holiday inn helsinki city centressä. Tiedetään, tuntuu että oon asunut täällä! Nyt tulee onneks parin päivän tauko, ja sitten lauantaina vielä yksi puristus jonka jälkeen alkaa LOMA! Illaksi Kokomoon tanssimaan ja maanantaina pitää pakkailla sitten laukut ja suunnistaa vodkan luvattuun maahan aka Puolaan moikkaamaan Nelliä <3 br="br">
Meillä oli tänään ennen mun yövuoroa firman pikkujoulut, ja ne oli juuri niin riehakkaat kun firman pikkujoulujen kai kuuluukin olla. Näin yhden esimiehen ihan uudessa valossa (ihan hauskalla tavalla siis kyllä!) ja vaikka itse tulikin sattuneista syistä oltua selvinpäin, sai kyllä nauraa niin paljon kaikille muille ja juteltua työkavereiden kanssa normaalia enemmän niin että jäi superhyvä fiilis! Oikeasta kamerastani on ollut patterit loppu jo kokonaisen viikon, joten tässä vähän kännykkäotoksia viime päiviltä:


Sanni & minä Seurahuoneen baarissa pikkujouluilemassa


Ringa & Sanni samaisessa paikassa


Haha, käytiin isän kanssa iltakävelyllä kattomassa Stockan jouluikkunaa ennen mun yövuoroa


Ihana joulukatu!
Tässä teille vielä joulukuun kunniaksi lemppari joululauluni:

5 kommenttia:

  1. aww ihana isäkuva! Mäkin kävin kattoo kunnolla (eli siis kiipesin siihen rampille :D) jouluikkunaa ja se oli niiin söpö! Lempparina ne hiiret jotka pyöri ympyrää :D

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpö isä-tytär-tapahtuma ;)

    Mikä on foursquare ja miks se sua onnitteli?

    VastaaPoista
  3. Mia, joo samoin! Kiipesin siihen ja ihastelin varmaan joku 5 minuuttia :D Se on musta tänä vuonna jotenkin erityisen ihana!

    Äiti, haha eiks ookin! Foursquare on sellanen sivu minkä voi ladata puhelimeen ja aina "kirjautua sisään" missä tahansa meneekään! Sit voi vähän vakoilla missä kaverit luuraa jos niilläkin on se ;)

    VastaaPoista
  4. kauan toi jouluikkuna on siella? tahdon ehtii nahda sen!!!

    ps. ihku taa uus ulkoasu
    pps. lataatkin ne paristot ennenku tuut tanne

    VastaaPoista
  5. no kyl se koko joulukuun ainaki on, salee uuden vuoden jälkeenkin vielä! et näätkin sit! ♥ se on iiiiiihana!

    ps. kiiiitos! yritän viel jotain korjailla ku en vaan koskaan voi olla täysin tyytyväinen :D
    pps. LATAANKIN

    VastaaPoista