torstai 5. tammikuuta 2012

first love is such sweet despair



Kävin eilen kattomassa pikkusiskon kanssa kauan odottamani My Week With Marilyn-leffan, ja oon edelleen ihan lumoutunut siitä! Mua alkoi itkettää heti alussa, eikä se johtunut siitä että olisi tapahtunut mitään surullista, vaan pelkästään siitä että rakastan Marilyn Monroeta niin paljon. Heti ensimmäisessä kohtauksessa (ja monissa muissa vielä myöhemmin) en voinut muuta kun vain ajatella miten ihana nainen se oli, mutta kuitenkin samalla niin kauhean surullinen. Sanomattakin selvää siis että Michelle Williamsin roolisuoritus oli uskomattoman hyvä ja selkeästikin täysin oikea valinta, vaikka sitä aluksi epäilinkin.

Suosittelisin tätä leffaa kaikille, myös niille jotka ei tiedä mitään Marilynista. Elokuva oli täynnä hyviä näyttelijöitä, IHANIA vaatteita ja muutenkin juoni mielestäni liikkui juuri oikealla nopeudella ettei ehtinyt kyllästyä, mutta ei myöskään jäädä jälkeen. (Miespääosan esittäjä on myös tosi söpö.)

"People always see Marilyn Monroe. As soon as they realize I'm not her, they run."



kuva: www.eddie-redmayne.tumblr.com

6 kommenttia:

  1. Mennäänkö katsomaan ensi viikolla? Oli ainakin ihana traileri.

    VastaaPoista
  2. En oo nähnyt tätä vielä. Mua epäilytti aika paljon, että onkohan tää hyvä vai ei, mutta pitänee siis ilmeisesti mennä kuitenkin katsomaan! :)

    VastaaPoista
  3. Mä tykkäsin kyllä tosi paljon, toivottavasti säkin! Mullakin oli omat epäilykseni aluksi, mutta onneksi ainaki omalla kohdalla ne osoittautui vääriksi :)

    VastaaPoista
  4. oohh toivottavasti pääset pian kattomaan! ♥

    VastaaPoista