sunnuntai 29. tammikuuta 2012

see the sun

Ah miten ihana ilma ulkona! Eilen oli kyllä samanlainen sää, mutten saanut jalkaani ulos ovesta kertaakaan, mutta nyt tänään onneksi kävin sentään kaupassa. Ja sain käyttää aurinkolaseja! Se tuntui jotenkin ihan luksuselta, vaikkakin myös pikkasen absurdilta ottaen huomioon ne -12 pakkasasteet... Kävin ostamassa ainekset kookos-currysosekeittoon, joka juuri nyt porisee tuolla liedellä, ja ainakin tuoksuu ihan sika hyvältä! Oon päättänyt tänä vuonna kokeilla enemmän uusia ruokia, ja tää on nyt sitten yksi niistä. Viisaudenhammasleikkauksen takia oon mutustellut keittoa ja kaikkea muuta nestemäistä nyt jo pari päivää, ja tänään päätin ainaisen tomaattikeiton sijasta kokeilla jotain muuta.



Oon viimepäivinä käynyt paljon läpi levyhyllyäni ja löytänyt paljon vanhoja helmiä. Tänään laitoin koneelle pitkästä aikaa Didon toisen levyn, ja se sopii ihan täydellisesti nyt tähän ilmaan ja kivaan, rauhalliseen fiilikseen.





Ps. Nam tää keitto on tosi hyvää! Ohje löytyy muuten täältä.

4 kommenttia:

  1. ehka jossain vaiheessa innostut lisaamaan uusien ruokien kokeilulistalles myos sipulin

    VastaaPoista
  2. itse asiassa tässä ruoassa oli kaksi kokonaista sipulia :)

    VastaaPoista
  3. Vaude, sipulia. Hyvä, hyvä! Kerro sitten oliko keitto hyvää. Ja muista se pastaohje, josta eilen puhuin sulle, öljyä, valkosipulia ja chiliä maun mukaan. Joko suu on parempi?

    VastaaPoista
  4. Joo baby steps, se oli kuitenkin soseutettuna se sipuli! Ja keitto oli tosi hyvää, ihanan lämmittävää ja mausteista :) Joo pitää tehä tota pastaa pian, se kuulosti sika hyvältä! Toivottavasti osaan vaa ite sit tehä oikeenlaista :D Suu on paljon parempi, oon tänään yrittäny syödä jo vähän leipää ja keksii! Vähän hidasta, mut kyl ne meni alas!

    VastaaPoista