keskiviikko 25. tammikuuta 2012

when all is said and done, do you think it was worth it?

Talvi on ollut mulle aina kauhean vaikeaa aikaa, koska en tykkää lumesta, kylmyydestä enkä siitä että jatkuvasti on pimeää. Olin yksi niistä harvoista ihmisistä joka oli onnellinen viime loppuvuoden vesisateista ja plussakeleistä, ja vaikka lumi on kivaa ja kaunista parin päivän ajan, alkaa vähitellen jo itkettää se, että sitä tulee jatkuvasti lisää.



Siltikin päätin, että nyt loppuu valittaminen (ainakin vähän). Luonnonvoimat on kuitenkin mun vaikutusvallan ulkopuolella, ja on varmaan maailman turhinta valittaa jatkuvasti sellasesta asiasta mille ei yksinkertaisesti voi tehdä mitään. Talvea (leutoa tai kylmempää) saa Suomessa kuitenkin kestää melkeen puolet jokaisesta vuodesta, joten on myös aika surullinen ajatus, että viettäisi niin suuren ajan vaan mököttäen ja toivoen lämpimimpiä ilmoja. Ei siitä tuu mitään, jos ei osaa elää nykyhetkessä, vaan miettii pään sisällään vaan jatkuvasti tulevia juttuja. Päätin siis listata asioita jotka on kivoja juuri nyt, ja myös juuri ehkä tässä vuodenajassa.



- Pitkät lämpimät suihkut joiden jälkeen koko kylpyhuone on ihan huurussa ja voi käpertyä kylpytakkiin ja laittaa suklaantuoksuista bodybutteria ja hetken kaikki on lämmintä ja tuoksuu kivalta

- Voi juoda teetä niin paljon kun haluaa ilman että saa lämpöhalvauksen!

- Vaikka pimeys onkin masentavaa, on monet asiat myös kauniimpia yövalaistuksessa. Esimerkiksi näkymä omasta ikkunastani näyttää ihanalta pimeän tullen, kun taas valosalla siinä ei ole mitään erikoista.

- Kynttilöiden polttaminen



Iloiseksi mut just nyt tekee myös se, että löysin uudestaan ihanan bändin jota kuuntelin paljon lukiossa. Tää ei kyllä ole mitään mieltäylentävää surffipoppia, mutta usein hyvästä musiikista tulee hyvä mieli vaikka se olisikin vähän surullista, tai jopa vähän aavemaista niin kuin tämän bändin kohdalla on. Tää sopii kyllä erityisen hyvin kylmiin ja pimeisiin talvi-iltoihin. Joskus tosin kannattaa muistaa kuunnella myös vähän vaikka sitä rallattelevaa surffipoppia, ihan vaan ettei vajoa mihinkään omiin pimeyden syövereihin!



5 kommenttia: