perjantai 29. kesäkuuta 2012

ja vaikka on pahaa, alussa on aina

Asiat jotka piristävät nyt kun makaan nuhaisena sängyn pohjalla neljättä päivää:

- PMMP:n uusi levy

(Vaikka petyin kyllä vähän levyyn kokonaisuutena, mutta kuka tietää, ehkä se tarvitsee vielä vain lisäkuuntelua ja totuttelua. Muutama biisi nousee kirkkaasti yli muiden, ja allaoleva on yksi niistä.)



- Ajatus siitä että ensi viikolla on ihanat ilmat ja olen päättänyt olla TERVE! Tieni vie Ruisrockiin tasan viikon päästä perjantaina, ja oon nyt jo ihan fiiliksissä kaikista loistavista artisteista joita siellä on. Eniten odotan varmaan Pulpia, The Cardigansia ja no, PMMP:tä.



- Muistot keskiviikkoisesta Kentin keikasta. Hieman ärsytti kyllä kun en voinut tanssia tavalliseen tapaani flunssan takia, mutta bändi oli yhtä hyvä kuin aina. Laskettiin että ollaan Hannan kanssa nähty Kent nyt jo neljä kertaa, ja varmasti mennään seuraavankin kerran kun ne vaan tänne tulee!



- Pakastimessa odottava Aino-jäätelö

-DVD-boksit. Uudenvuodenlupaukseni, jonka mukaan en saa tänä vuonna aloittaa yhtään uutta tv-sarjaa, on ollut viime päivinä koetuksella, mutta onneksi hyllystäni löytyy vielä sen verran näitä tv-sarjabokseja että olen onnistunut välttämään kiusauksen. Sitä paitsi on hauskaa katsoa uudelleen sarjoja joita ei ole nähnyt aikoihin; eilen mm. fiilistelin Siskoni on noitaa, joka oli ensimmäinen lempisarjani ikinä. Ihanan nostalgista!

4 kommenttia:

  1. Mun pitäis hankkia tuo PMMP:n uusin levy kuunteluun, jos vaikka pääsis jollekin keikalle kesän aikana!

    Voi tuota Siskoni on noitaa... muistan sen niin elävästi, kun sitä aiemmin tuijottelit.

    Parane pian!

    VastaaPoista
  2. Lainaan sen sulle ku nähään seuraavan kerran :)

    Haha se on niin hyvä! Super-nostalgista katella tätä taas alusta :D

    VastaaPoista
  3. meillä soitetaan tota uutta levyä töissä joka päivä niin alan olla jo tykästynyt! rakkaalleni-biisin tahdissa kivaa hinkata marenkitahroja pöydistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha varmastikin on! koko show vois olla myös ihan hyvä energinen siivousbiisi 8)

      Poista