sunnuntai 28. lokakuuta 2012

a day in the life

Olkaa hyvät, tavallista yksityiskohtaisempi otos Lauran elämästä viime keskiviikolta:


Aamulla heräsin näinkin kauniiseen näkymään. Yksi talven pimeyden (ja myös lumen) plussapuolista on se, että ikkunasta avautuma maisema näyttää huomattavasti kauniimmalta.


Luin blogeja (kuvassa ihana Wish Wish Wish blogi. Olisinpa myös noin söpö ja ottaisin aina noin ihania kuvia!)




Söin aamupalaa ja katsoin jakson Hart of Dixietä (Rachel Bilson ♥)

Olin edellisenä yönä tunnontuskissani luvannut itselleni että aamulla on pakko vihdoin siivota, ja omaksi yllätyksekseni jopa pidin lupaukseni! Tältä kämppä näytti ennen siistimistä:



Ja tältä jälkeen:



MUCH BETTER! Oon jopa onnistunut pitämään lattian suhteellisen siistinä vaikka tästä tapahtumasta on kuitenkin jo neljä kokonaista päivää!



Nelli kävi kylässä ♥







Loppuillasta lähdin Helenan ja Toven kanssa Korjaamolle katsomaan Death Hawksin akustista soolokeikkaa, joka yllätti positiivisesti sillä en ollut kyseistä bändiä aikaisemmin kuunnellut. Keikan jälkeen käytiin tutustumassa vielä myös Töölössä sijaitsevaan intialaistyyliseen Bar Bhagraan, josta en valitettavasti saanut hyvää kuvaa :( Baarissa istuskellessa tuli tietenkin nälkä, joten käveltiin vielä keskustaan ja mentiin Chilli'siin yöruoalle.

Oli tosi ihana (ja aikaansaava!) päivä, pitäisi useammin muistaa tehdä kaikkia uusia juttuja ja käydä uusissa paikoissa, se on älyttömän piristävää! Suunniteltiin illalla myös tyttöjen kanssa tulevaa Lontooseen muuttoa, ja toivottavasti pääsen kertomaan siitäkin kohta vielä tarkemmin, kunhan juttu konkretisoituu lentolippujen ostolla! Apua!

4 kommenttia:

  1. Pisteet tyhjälle lattialle :)

    VastaaPoista
  2. onks sulla uus sänky? mageeeee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo uus-vanha! mulla oli se joskus lapsena, sit se oli mun pikkusiskolla ja nyt se on taas mulla! ihana ♥

      Poista