torstai 27. joulukuuta 2012

take me home

Aika menee niin nopeasti! Tuntuu että just vasta jäin joululomalle, mutta siitä onkin jo yli viikko ja kohta meenkin jo takasin töihin. Huoh! Kai se johtuu siitä että tänä vuonna joulu on ollut normaalia hektisempi sillä matkasin ensiksi Euraan aatoksi, ja sitten joulupäivänä istuin vielä yhteensä noin 5 ja puoli tuntia bussissa sillä halusin ehtiä joulun aikana vielä Porvooseenkin. Kaikesta reissaamisesta huolimatta joulu oli ihana, ja sain nähdä kaikkia rakkaita.




Meillä oli töissä tollasia aivan ihania (ja pehmeitä!) tonttuja joulutunnelmaa tuomassa ♥










Oon itkenyt tän kuvan söpöydelle nyt jo useamman päivän




Tänään tehtiin äitin kanssa kotona jättiloppusiivous osa 2, ja nyt kirjoittelenkin tätä lähes täysin tyhjästä kodistani! Melkein kaikki huonekalut vietiin tänään pois, ja parin päivän päästä viedään sitten ne loputkin, sänkyä lukuun ottamatta. Viimeisen kuukauden asustelen täällä vain kahden matkalaukkuni, sänkyni ja tietokoneeni kera. Tässähän alkaa olla jo lopun tuntua, apua! Lähtöön on enää 43 päivää, ja sitä ennen on vielä vaikka mitä tehtävää.. Teen niistä huomenna listan, nyt menen katsomaan Buffya miljoonatta kertaa. Good night ja aivan ihanaa uutta vuotta kaikille jos en ehdi kirjoitella sitä ennen! :*

// In English: Christmas is over and it went by so fast! I spent Christmas Eve in my grandma's place and then went to my mother's place on Christmas Day. Today we moved almost all of my stuff from my flat to my mom's and now I'm writing this from my almost empty flat! 43 days until London, and so much to do before that! Eeks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti