maanantai 31. joulukuuta 2012

2012

Viime vuoden tapaan ajattelin nytkin käydä läpi kulunutta vuotta valokuvien avulla. Tänä vuonna minulla on pitkästä aikaa sellainen olo että 2012 oli kaikista ikävistäkin jutuista huolimatta ihan hyvä vuosi. Ja että vaikka varmasti olisin aina voinut tehdä jotain paremmin ja toisin, sitä on turha miettiä nyt.

Tänä vuonna tein päätöksen ottaa ehkä elämäni isoimman riskin kun päätin muuttaa Lontooseen ensi vuoden helmikuussa. Minulla ei ole (vielä) paikan päällä asuntoa tai työpaikkaa, mutta uskon siihen että kaikki vielä järjestyy. Jos ei ennen lähtöä, niin viimeistään sitten paikan päällä kun selviytymisvietti iskee kunnolla päälle. Toivottavasti vuoden päästä tänä samana päivänä voin sanoa että myös 2013 on ollut hyvä vuosi ja että kaikki on mennyt enemmän tai vähemmän hyvin. Fingers crossed!





Tammikuussa vietin elämäni ensimmäisen onnistuneen tipattoman, Nitin tuli vähäksi aikaa takaisin Suomeen ja lunta oli ihan liikaa






Helmikuussa Helena muutti takaisin Suomeen ja nähtiin Skins-bileissä Jack O'Connell! Lunta oli jonkin verran edelleen, kuten kolmannesta kuvasta näkyy... Lisäksi muistan helmikuusta myös Disney on Ice:n jossa kävin pikkusiskoni kanssa sekä tuon ihanan aamiaisen äidin kanssa Café Engelissä.






Maaliskuussa lähdettiin pitkälle viikonloppulomalle Lontooseen kahden työkaverin kanssa. Siellä sattui juuri silloin olemaan St. Patricks Day ja saatiin mm. noi upeat hatut ja ilmainen Guinness! Huippua. Lisäksi meillä oli maaliskuussa ainakin Pizza Hut bileet ja muuta en sitten oikeastaan muistakaan, enkä nähtävästi ole kirjoittanut kuukauden aikana kertaakaan tänne blogiin. Luultavasti olen siis ollut a) laiska b) paljon töissä c) molempia.




Huhtikuussa kävin sekä Examplen että Olavi Uusivirran keikoilla, ja molemmat oli aivan ihania! Sain myös Miasta kämppiksen (se saattoi tosin olla myös maaliskuussa, en enää muista) ja meillä oli yhden yön ajan kaksi saksalaista couchsurferia! Näytin niille vähän suomalaista yöelämää ja käytiin myös ihanalla Pacificon brunssilla sekä kirpparilla.








Ah, ihana toukokuu! Sillon oli lämmintä, ainakin kuun loppuvaiheissa. Nelli kävi Suomessa ja käytiin Maailma kylässä festareilla, kävelin työporukan kanssa ensimmäistä kertaa ikinä Naisten kympin, kävin kaverin järjestämällä Kalliokierroksella sekä äitienpäivänä Linnanmäellä pikkusisarusten kanssa.




Kesäkuussa oli mun 23-vuotissynttärit joissa mulla oli ihan huippuhauskaa. Sen lisäksi muistan kesäkuusta sen että käytiin Elisan kanssa Helsinki Boat Sightseeingillä joka oli aika ihana. Sieltä ei tosin ole yhtään hyviä kuvia, mutta suosittelen silti kaikille! Ei tarvitse olla turisti nauttiakseen Helsingin maisemista. Kesäkuusta en muista hirveästi muuta, paitsi sen että ei ollut mitenkään erityisen lämmin ja että satoi paljon.






Heinäkuussa oli onneksi (muistaakseni) vähän paremmat ilmat, ja kävin mm. grillailemassa Porvoossa kaverin luona ja pääsinpä taas neljättä vuotta putkeen Ruisrockiin. Paras artisti oli ehdottomasti myös eniten odottamani Pulp, sekä aivan ihana Cardigans joka sopi niin täydellisesti hämärtyvään kesäiltaan.







Elokuussa oli LOMA! Tehtiin pieni Suomi-roadtrip Elisan kanssa johon kuului Tampere, Turku sekä Jyväskylä. Viimeisessä kävin ensimmäistä kertaa elämässäni, ja yllätyin hyvin positiivisesti. Loppukuusta lähdettiin taas Lontooseen, tällä kertaa kokonaiseksi 8 yöksi! Oli aivan ihana viikko ja meillä kävi säidenkin suhteen loistava tuuri.




Syyskuussa oli molempien parhaimpien ystävieni synttärit: toisia vietettiin kotibileiden merkeissä ja toisissa tehtiin ihana brunssi ja käytiin mm. keilaamassa. Syyskuussa kävin myös ennätyspaljon elokuvissa, osittain Rakkautta ja Anarkiaa festarin ansiosta jossa kävin katsomassa kolme elokuvaa (kaikki olivat hyviä, mutta ehdottomasti paras oli Electrick Children).




Lokakuussa käytiin äidin kanssa katsomassa Kerkko Koskinen Kollektiivia Tampereella (ihana!) ja kävin myös mummulassa rauhottumassa ja tekemässä pitkiä kävelyjä ihanassa syysilmassa.






Marraskuussa kävin pitkästä aikaa Moskova-visiitillä (melkein tasan vuosi viime kerrasta!) ja käytiin mm. baletissa, shoppailemassa ja syömässä erilaisissa ravintoloissa. Marraskuussa oli myös Aidan & Mian synttärit joista todisteena tuo yllä oleva erittäin rakeinen, mutta silti aika ihana kuva.




Joulukuussa huomasin että ilmeisesti osaan myös välillä nauttia lumesta ja pitää sitä ihan kivanakin asiana. Tähän saattaa vaikuttaa tieto siitä, että lähden Lontooseen helmikuussa ja siellä sitä tuskin ainakaan hirveän paljon on. Joulukuun aikana näin paljon kavereita ja yritin ottaa selville mahdollisimman paljon työn- ja asunnonhausta Englannissa. Aloin jännittää muuttoa ihan toden teolla.

Toivottavasti kaikilla on aivan ihana uuden vuoden aatto, itse lähden kohta töihin aivan liian vähän nukkuneena mutta silti (ainakin melkein) positiivisin mielin. Onnellista uutta vuotta 2013!

// In English: My 2012 in pictures. All in all I thought it was a pretty good one, I made a lot of new friends, travelled quite a bit & decided to move back to London. I hope next year is gonna be even better, and I wish everyone a happy New Years Eve! 

6 kommenttia:

  1. hyvaa uutta vuotta ihana sina! ♥ tana vuonna nahtiin kylla ihan liian harvoin ja sama meininki jatkuu varmaan 2013 :C EN TYKKAA!

    VastaaPoista
  2. kiitos samoin ihanempi sinä! ♥ No niin nähtiin! 666! Mutta jatkamme metrimailien kirjottamista sitten kun lähen :*

    VastaaPoista
  3. Täältähän löytyi ihan uusiakin asioita, kuten tuo tipaton ja naisten kymppi :)

    Toivottavasti oli rauhallinen työyö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Luulin että olisin nimenomaan noista puhunut paljon :D

      No rauhallisesta ei kyllä voi puhua.. Mutta onneks se on ohi nyt!

      Poista
  4. <3 tulee kyllä ikävä sua ja sun farkkutakkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha! tuu käymään niin saat laitaa koko sen ajan :P <3

      Poista