torstai 25. huhtikuuta 2013

muistatko miltä tuntuu juopua kesäyönä hölmöstä rakkaudesta

Täällä on vihdoin kevät! Tai melkein jopa kesä. Jos säätiedotuksia on uskominen niin viikonloppuna asteet lähtee taas alaspäin, mutta ei se mitään, ainakin oon nauttinut näistä päivistä aika täysillä! Mulla on nyt viimeinen viikko ennen kunnon töiden alkamista ensi tiistaina, joten oon yrittänyt ottaa kaiken irti vapaa-ajasta ja ihanasta säästä, sillä kohta aikaa tulee olemaan huomattavasti vähemmän.



Lauantaina eksyin vahingossa keskelle pahinta turisti-Lontoota ja nyrpeä "en-tykkää-olla-väkijoukoissa"-naamani on ikuistunut varmaan vähintään viiteenkymmeneen erinäiseen lomakuvaan... Ei se mitään, ilma oli ihana ja kävelin Thamesilta Sohoon katsomaan Frank Turneria joka esiintyi ilmaiseksi levykauppapäivän kunniaksi järjestetyillä minifestareilla. Aurinko paistoi, ihmiset oli hyvällä tuulella ja Frank oli ihana!



Eilen käytiin Hannan ja Lontoossa lomailevan Elikan kanssa leffassa katsomassa Spring Breakers joka oli kaikessa outoudessaan ja psykedeelisyydessään ainakin mielenkiintoinen kokemus. Leffan jälkeen käveltiin Carnaby Streetin Dineriin syömään, nam! Dinerissa on aina niin hyvää ruokaa ja tilaan aina ihan liikaa. Onneksi tällä kertaa onnistuin lopettamaan syömisen suhteellisen hyvissä ajoin.



Viime aikoina en oikein muuta ookaan kuunnellut kun kesäsoittolistaani Spotifysta joten ajattelin nyt jakaa sen teillekin fiilistä tuomaan, olkaa hyvät!



In English: Summer is almost here! Even though the weather forecast is telling me it's getting worse again at least I've had some amazing days in the sun already. On Saturday I went to see Frank Turner in Soho for Record Store Day and he was so so good. Lately I've just been listening to my summer playlist in Spotify so I thought I'd share it for all of you as well. Click above if you want to listen!

2 kommenttia:

  1. "Lauantaina eksyin vahingossa keskelle pahinta turisti-Lontoota ja nyrpeä "en-tykkää-olla-väkijoukoissa"-naamani on ikuistunut varmaan vähintään viiteenkymmeneen erinäiseen lomakuvaan..." kuvittelin sut sinne tolleen ja melkeen purskautin mehut näppäimistölle, kiitos tästä.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDD you know me well... olin niin not amused ja kile! ja ole hyvä :))))

      Poista