tiistai 9. huhtikuuta 2013

step up for the cool cats

Vihdoin sain otettua niitä pyydettyjä kuvia myös tästä miniatyyrihuoneestani! Eipä tässä kyllä toisaalta paljon kuvattavaa ole, huoneessa on söpöt pinkit verhot, pieni sänky ja vaatekaappi, ei muuta. Enpä tosin muuta hirveästi tarvitsekaan, vaikkakin lisäsäilytystila ei olisi pahitteeksi. Nimimerkillä minne laitan kaikki kenkäni ja kosmetiikkatuotteeni?! Oh well.







Viime viikolla käytiin Hannan kanssa Kensingtonissa Victoria & Albert museossa sekä Harrodsissa Dior-näyttelyssä. Täällä itä-Lontoossa hengailun jälkeen olin ehtinyt kokonaan unohtaa kuinka kaunis Lontoo oikeasti voi olla ja miten nää kaksi kaupunginosaa eroa toisistaan kuin yö ja päivä. Mutta niin ihanaa kun tuolla onkin käydä kävelyllä ja kahvilla, valitsisin silti mielummin itä-Lontoon vaikka olisi kuinka paljon rahaa, täällä on paljon enemmän luonnetta! Rahasta puheenollen oon tässä muuten lotonnut viimeiset 3 viikkoa, missä se pääpotti viipyy?!









Työnhaku jatkuu edelleen piinaavana, mutta eilen ensimmäistä kertaa CV:itä viedessäni sain kuulla että kyseiseen hostelliin jopa oikeasti haetaan uusia virkailijoita! Yleensä kuulen vaan että "emme juuri tällä hetkellä hae mutta jätä toki CV:si tulevaisuutta varten"... blah blah blah! Oli siis piristävää kuulla vähän erilainen vastaus ja nyt sitten vaan odottelen puhelinsoittoa. Tekisi mieli mennä niiden aulaan ja huutaa OTTAKAA MUT TÖIHIN OLEN IHANA JA RAKASTETTAVA JA TOSI HYVÄ ASIAKASPALVELIJA! Saatatte huomata että rupean pikkuhiljaa turhautumaan.... Onneksi nykyisessä työpaikassani mulle on alettu opettamaan uusia juttuja, joten mahdollisuus saada sieltäkin lisätunteja ei tunnu enää niin kaukaiselta. Yksi uusi juttu minkä olen oppinut on erikoiskahvien teko. En muuten tiennyt että Latten ja Cappuccinon ero on vain painossa ja maidon koostumuksessa ja määrässä! Ajattelin aina että ero on kahvin vahvuudessa tai määrässä mutta eipä ilmeisesti, ja tämähän vaikeuttaa tietysti kahvin valmistusta. On mahdollista että joku Latten tilatessaan on saanut multa Cappuccinon, ei oo vielä ihan totaalisen hallussa toi maidon käsittely. Kyllä musta vielä mestaribarista tulee!

Tänään tiedossa vielä Palma Violetsin keikka, woohoo!



In English: Finally some pics of my miniature room. Not that there's much to take pictures of, I've got my cute pink curtains, my wardrobe and my bed.. I guess that's all I need though! I'm still desperately looking for a new job, even though I'm strangely starting to somewhat enjoy my current one as a barista. Not completely sure yet what exactly is the difference between a Latte and a Cappuccino but I'm sure I'll get there...

2 kommenttia:

  1. hehee pari tutun nakosta juttua tuolla sun seinilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii ettei tulis liian iso ikävä! kuvien yläpuolelle oli pakko laittaa toi ladyn sääntö numero 1 ettei pääse unohtumaan....

      Poista