keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kisser för sommaren

Nappasin Nellin blogista tälläsen kyselyjutun! Tarkoituksena siis vastailla näihin sen keksimiin kysymyksiin ja sitten keksiä itse 11 uutta seuraaville tehtäväksi. Here goes:

1. Keneen fiktiiviseen hahmoon samaistut?

Huijaan nyt (ehkä?) vähän, ja valitsen hahmon joka on ennen kaikkea all time lempihahmoni, eli Brooke Davis One Tree Hillistä. Brooke on pinnallisin puolin (ja varsinkin sarjan alkuvaiheissa) tyypillinen suosittu tyttö, joka vaikuttaa sanavalmiilta, sosiaaliselta ja huolettomalta, mutta nopeasti jaksojen edetessä päästään syvemmälle sisälle, ja käy ilmi että Brooke on henkilö joka aina tuntee olevansa huonompi kuin muut ja jäävänsä joka kerta kaikessa ystäviensä varjoon. Hän rakentaa seiniä ympärilleen ja piiloutuu huumorin ja ehkä vähän ilkeydenkin taakse, ettei kukaan muu saisi selville millaisia juttuja hän oikeasti ajattelee ja tuntee. Mutta jottei mentäisi ihan totaalisen masentaviin juttuihin, Brookella on myös suuri sydän ja hän on henkilö jolle ystävät ovat kaikki kaikessa. Ennen kaikkea Brooke on kuitenkin taistelija joka ei luovuta helpolla, ja haluaisin ajatella että pystyisin samaistumaan myös siihen. Muita hahmoja joita mietin oli Seth Cohen ja Chandler Bing, joissa oikeastaan onkin aika paljon samaa.




”There’s a day when you realize that you’re not just a survivor, you’re a warrior. You’re tougher than anything it (life) throws your way.”

2. Jos yritat katsoa elamaasi 20 vuoden paahan, mita naet?

Apua! No toivoisin ainakin että sillon olisi semmonen ammatti josta tykkää oikeasti, joku kiva mies ja ehkä lapsi tai kaksi! Mies voisi mieluiten puhua vaikka brittienglantia tai riikinruotsia...

3. Lempikirjasi lapsena?

Semmonen pingviinikirja mitä mummu luki mulle aina kun menin sen luo lapsena, mutta en yhtään muista mikä sen nimi oli :( Siinä oli kuitenkin sellanen pingviini joka ei tykännyt ollenkaan kylmästä, ja se rakensi itelleen lautan ja seilas paratiisisaarelle. ♥

4. Mista asioista olet inspiroitunut viime aikoina?

Aurinkoisista kevätpäivistä ja siitä fiiliksestä että kesä on jo ihan nurkan takana.



5. Milloin viimeksi teit jotain taysin spontaania?

Apua tätä piti miettiä ihan luvattoman kauan. Kaikista spontaanimmat jutut taitaa mulla ainakin tapahtua aina kesäsin, mutta viimeisin ainakin vähän spontaani juttu oli kun päätettiin viime torstaina jatkaa työkaverin kanssa vielä iltaa kuudennelle linjalle vaikka oli tarkotus lähteä kotiin, ja tanssittiin siellä pilkkuun asti! Seuraavana päivänä mentiin vielä extempore syömään sisilialaiseen, OM NOM!



6. Millainen olisi unelmakotisi?

Englantilainen kartano joka olisi sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin! Tai kyllä joku Versailleskin olis ihan ok.

7. Mita kesasuunnitelmia sinulla on?

RUISROCK! Mahdollisesti Espanja ja Lontoo, tai sitten vaihtoehtosesti Tukholma joka tulis halvemmaksi mutta ei ois mulle mitenkään huonompi vaihtoehto. Ootan kyllä kesää ihan hirveesti, on vielä omia ja kavereiden synttäreitä, grillausiltoja ja vaikka mitä muuta hauskaa suunniteltuna! Ja ihan oikea kesäloma pitkästä aikaa!

8. Lempipaikkasi kotikaupungissasi?

Apua niitä on ihan liikaa! Kaikki merenrantapaikat on ihania, rakastan Aurinkolahtea ja sen kallioita ja rantaa, Töölönlahtea, Mustikkamaata, Kauppatoria... Esplanadi ja Koffin puisto on ihania kesällä, ja Punavuoressa on aina kaikkea kivaa. Hotelli Tornin näköalabaari on aina ihan pakollinen kesällä, samoin Sokos Hotel Vaakunan Loisteen terassi on ihan täydellinen varsinkin auringonlaskun aikaan. Mbarin terassi. Suomenlinna. Kalevankatu, Bulevardi ja Iso Roba. Lista voisi jatkua loputtomuuksiin!



9. Mita olet oppinut viimeksi?

No, opin eilisestä turvallisuuskoulutuksesta töissä miten toimia väkivaltaisen asiakkaan kanssa ja kuinka monella eri tapaa voi satuttaa/tappaa toisen ihmisen.... Fun facts.

10. Mielestasi paras tapa viettaa vapaapaiva?

Oon nyt niin kesäfiiliksissä että sanon että ensin rannalla ja sitten terassilla tai puistossa ihanien ystävien kanssa.

11. Onko sinulla mottoa, jonka mukaan yritat elaa?

Ei mitään tiettyä, mutta nää on sellasia juttuja jotka yritän aina muistaa:







Omat kysymykset:

1. Mikä on lempi kesämuistosi? 2. Onko sinulla lempilevyä? 3. Lempikaupunkisi? 4. Kenen fiktiivisen hahmon kanssa voisit mennä naimisiin? 5. Jos saisit aikakoneen käyttöösi minne matkustaisit? 6. Mikä on sinusta kaunein kieli ja miksi? 7. Oletko koskaan asunut ulkomailla/haluaisitko? 8. Mikä on sinusta kauneinta? 9. Onko sinulla lempi valokuvaa? 10. Mikä saa sinut aina hymyilemään? 11. Onko jotain biisiä johon liittyy paljon jotain erityisen hyviä muistoja?

Tehkää jos vaan jaksatte!

kuvien lähteet: kprescott.tumblr.com, http://fuckyeahonetreehillcaps.tumblr.com/, http://etiquetteforalady.tumblr.com/, http://cuteqts.tumblr.com/, http://justtornme.tumblr.com

7 kommenttia: