keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

it ain't me, babe

Hoi toverit! On tehnyt taas useammankin kerran mieli kirjotella tänne mutta en oo viikkoihin jaksanut ladata kameran akkua joten en oo myöskään siis ottanut kuvia. Mutta nyt on sen verran tylsää (ja myös hyvä fiilis!) niin ajattelin kirjotella ja keksiä satunnaisia kuvia arkistoista.

Tajusin muuten just tätä kirjottaessani että oon asunut tässä talossa nyt jo yli kuukauden, mihin aika oikeen menee? Mun pitäs varmaan tehdä taas se sellainen lista asioista mitä haluun Lontoossa tehdä ja lähteä toteuttamaan sitä, ei sitä kuitenkaan varmasti tiedä kuinka kauan tuun vielä täällä olemaan. Huomenna mennään paikallisen kaverin kanssa katsomaan vähän pohjoismaalasia (suomalainen Delay Trees esiintyy myös!) bändejä pääsiäisloman kunniaksi ja sitä ennen aion ihan oikeesti mennä nettikahvilaan (katsoin jo osoitteen ja hyvän reitinkin!) parantelemaan ja printtaamaan CV:täni samalla kun odottelen että kaveri pääsee töistä.


Auringon puutteesta huolimatta viime viikolla oli sen verran plussa-asteita että pystyi istumaan (takki päällä) lämpölamppujen avustuksella terassilla!


Lääkärireissulla bongasin vahingossa paikallisen jalkapallojoukkueen stadionin! Ärsytti että toi auto oli tiellä niin en saanut kunnon kuvaa :(


Kuka tunnistaa mistä leffasta?

Tänään oon ollut hirveen hyvällä tuulella. Aamulla herätessäni ainakin luulen nähneeni auringon pilkistävän pilvien takaa muutaman minuutin ajan joka piristi hetkellisesti ihan älyttömästi sillä täällä ei olla taidettu nähdä vilaustakaan auringosta ainakaan viikkoon. Päätin etten enää kiduta itseäni katsomalla Forecan kymmenen päivän ennustuksia vaan meen päivä kerrallaan ja otan ilon irti noista kahden minuutin aurinkoisista hetkistä. Oon tän viikon ollut töissä toisessa kahvilapisteessä kuin yleensä ja toinen asia mikä piristi tänään suunnattomasti oli se että sain kuulla pääseväni huomenna takaisin omaan pisteeseeni josta tykkään huomattavasti enemmän. Wohoo! Muistin tänään myös yhden lemppari soundtrackeistani eli Walk the Linen ja oon tanssinut ympäri huonettani Joaquin Phoenixin ja Reese Witherspoonin tahtiin.





In English // I've been in a really good mood today! The sun was shining (well, for at least two minutes...), Easter bank holidays are on their way and I'm going to see a Finnish band play tomorrow with a friend. I also rediscovered the Walk the Line soundtrack and have been dancing around in my room listening to those awesome tunes.

4 kommenttia:

  1. Ihana iloinen postaus :)

    Hauskaa pääsiäistä, osta pari suklaamunaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Ostankin huomenna Kinderin kun pääsen töistä, jee!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. hahaha tiesinkin että salee kommentoit! :D vihdoin pääsin vierailee tuolla!

      Poista