sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

tea-hee

Ostin tänään itselleni vihdoin kunnon teemukin! Teen suurkuluttajana on tärkeää että on oma luottomuki joka ei ole liian pieni eikä liian iso, ja jossa on joku kiva piristävä kuva tai teksti. Tähän mennessä oon käyttänyt tämän huushollin kaikkien yhteisiä mukeja mutta ne on aivan liian tylsiä ja aivan liian pieniä. Tänään siis kauppareissullani bongasin kolmen punnan söpön teemukin jonka tuotot kaiken lisäksi menevät hyväntekeväisyyteen! Jee. Kuva on vähän epäselvä, sillä flunssaisuuteni ja meikittömyyteni pakotti tekemään siitä mustavalkoisen....



Flunssan edelleen jyllätessä oon yrittänyt keskittää ajatukseni positiivisiin asioihin (kuten teen juomiseen) ja siihen että yhdestä maailman parhaasta tv-sarjasta tehdään viimein ensi vuodeksi elokuva. Nyt on toverit muuten hyvä aika alkaa seurata Veronica Marsia, sillä se tulee olemaan seuraavan vuoden aika pinnalla elokuvan vuoksi. Tässä ihan loistava promo sarjasta, harmi vaan ettei ole parempilaatuinen. Jos saisin olla kuka tahansa fiktiivinen hahmo, valitsisin varmasti Veronican, antaisin mitä vaan ollakseni niin sanavalmis ja sassy!

Veronica Marsin lisäksi flunssaa on helpottanut The Shinsin kuunteleminen ja ajatukset kesästä. Toivottavasti siitä tulee tänä vuonna vähän lämpimämpi kuin viime vuoden!



In English // Still sick with the stupid cold! I've been trying to only think of happy things, like my new adorable tea-mug, the fact that there's gonna be a Veronica Mars movie and listening to The Shins and wishing for summer. Back to work on Wednesday, hopefully I'll be all better by then!

2 kommenttia:

  1. teemukin on tarkeaa olla oikean kokoinen! mulla oli ihan sama ongelma brysselissa. onneks loysit hyvan yksilon! ps. parane pian ♥

    VastaaPoista